Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Padok

Rendezés:

Fekvenyomó pad és az izom hasad!

 

A fekvenyomó pad önmagában kiváló eszköz arra, hogy egy, a teljes testet megmozgató edzéstervvel céljai elérésének közelébe kerülhessen. Lehet szó fogyásról, szálkásításról vagy éppen tömegelésről, a súlyzós gyakorlatok két fronton is támogathatják. Egyrészt az izmok stimulálásával megindulnak a zsírégető folyamatok, amik ráadásul hosszú időn át aktívak maradnak. Másrészt az izomrostok mikró sérülései végül vastagabb izomzathoz vezetnek, így tehát az izomtömeg növelés is bekövetkezik. Az állítható magasságú gép paraméterezhetőségének köszönhetően testre és igényre szabható. Nyilván mindenki más és más, ami a teherbírás nagyságát, az aktuális edzettségi szintet és az egyéb, fizikai adottságokat illeti. Így egy univerzális beállítással rendelkező típus nem hozhat globális sikert, míg az a modell, aminek az adottságai változtathatóak széles körben óriási népszerűségre tehet szert. A kiegészítők csak ezután jöhetnek számításba, lévén olyan gép preferálása a célravezető, mely kezdetben önmagában is tökéletes alapként szolgál az ideális és nem utolsó sorban eredményes edzésmunkához.

A kényelmes kialakítás sem lényegtelen, különösen, hogy a komfort egyben biztonságos közeget teremt a gyakorlatok helyes elvégzéséhez. A balesetmentes edzés kizárólag ilyen feltételek mellett borítékolható. A kis helyet foglaló, könnyedén mobilizálható, akár össze is csukható pad kétségtelenül hűséges társául szegődhet erősítései során.

A fekvenyomó pad megvásárlásával pontot tehet az edzéssel kapcsolatos dilemmák végére!

Ha eddig nem tudta eldönteni milyen típusú gépbe invesztáljon, mely megannyi fronton támogathatja testépítési céljainak elérését, akkor a fekvenyomásra specializált eszközt önnek találták ki.