Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kardio gépek egyedülálló módon támogatják az egészséget!

A kardio gépek nélkülözhetetlenek a zsírpárnák elleni küzdelemben. Igaz, viszonylag sokan esnek bele abba a hibába, hogy úgy gondolják kizárólag a kardiovaszkuláris rendszert megdolgoztató mozgásformák azok, amik szóba jöhetnek zsírégetés terén (miközben az erősítő edzések sem az izmok tónusossá varázslásának szempontjából, sem a hosszan ható stimuláció érdekében nem kihagyhatóak), de tény a szív- és érrendszer rendszeres “munkába” állítása a szervezet egészének egészségét támogatja. 

Nyilván az állóképesség is kiválóan fejleszthető, ám az erőnlét is fokozható megfelelő intenzitású gyakorlatok beiktatásával. Az, hogy önnek pontosan milyen típusú gép az ideális valójában kizárólag egyéni igényeitől függ.

A futópad az egyik legkedveltebb gép, ami télen-nyáron otthonába varázsolhatja a futás, kocogás vagy gyors gyaloglás élményét. Az intenzitás és a szög állításával akár terepkörülmények között is edzhet, ha teste és szelleme úgy kívánja. Ha a térdízületei érzékenyen reagálnak az ütődésekre, akkor érdemes inkább eliptikában gondolkodnia. Az elipszis tréner, mint ahogy az az elnevezéséből is kiderül elipszist bejáró pályán mozgatja meg a test legtöbb részét úgy, hogy az ízületeket semmilyen felesleges terhelésnek nem teszi ki. Ha ezt a megoldást sem tartja eléggé kíméletesnek, akkor a bicikli garantáltan elnyeri a tetszését, miközben ülő pozíció ide, ízületkímélő edzésmunka oda, nagyon komoly eredményeket érhet el a körkörös technikának és a belevetett energiának hála.

A kardio gépek a szív- és érrendszer barátai!

Alapvetően mindegy, hogy milyen konstrukció mellett voksol, a lényeg, hogy a kardiozás alacsony vagy közepes intenzitással nemcsak a szálkásítást, hanem az egészséges közérzet elérését is biztosíthatja.

Tartalomhoz tartozó címkék: kardio