Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A lábtoló gép számtalan módon pozícionálható, sokarcú edzőtárs!

A lábtoló gép közbenjárásával komplexen dolgoztathatja meg combfeszítő, combhajlító és farizmait

A változtatható terhelésnek köszönhetően személyre szabhatóak a feladatok, ami nagyjából elengedhetetlen a sikerhez. Gyakori hiba a lendületből kivitelezett gyakorlatsor. Mi történik ekkor?

A nagy tömeg megmozgatása során, kellő tempó mellett, azaz nem kapkodva, nem elsietve számtalan izomrost végzi a “küldetését”, míg a lendületből véghez vitt teljesítésbe alig kapcsolódnak be az izomzónák, vagyis jóformán hatástalannak tekinthető ez a fajta megoldás. A comb és farizmok fejlesztése a koncentrált edzésmunkához köthető. A súlyok kimozdítását nem a lábpárnák bekapcsolásával kell elindítani.

A sarkakra helyezett testsúly az a kiindulási pont, ami megfelelő, ugyanis így az izomunkához automatikusan csatlakoznak a farizmok. A különböző lábtartások kombinálásával ténylegesen kompletten átmozgathatóak az altesti izomrostok, végül fokozott terhelés mellett az erősítés is megvalósulhat. A lábakat külön-külön is érdemes dolgoztatni, hiszen így sokkal eredményesebbé avanzsálhat a kivitelezés, ráadásul az aszimmetrikus eltérések is kiválóan orvosolhatóak. Az optimális súly megállapítása és beállítása kulcsfontosságú a lábtoló gép esetében (is). A túlterhelés sérüléshez vezethet, mivel ha tolerálhatatlanul nagy tömeg nehezedik az altestre, akkor a derék szakasz automatikusan besegít a mozgatásba, amiből néhány perc alatt komoly problémák adódhatnak. A fejlődés egyik kulcsmomentuma a türelem és a paraméterek ideális megválasztása.

Ha a komfortzónáját elhagyva, tűrőképességén belül marad akkor érheti el azt a szintet, ahonnan ugrásszerű izomfejlődést, erősödést és tónusossá válást tapasztalhat.

Tartalomhoz tartozó címkék: lábtoló gép lábtoló