Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A mágnesfékes szobakerékpár nem fékezi a mozgásban!

A mágnesfékes szobakerékpár igazi ízületkímélő edzőtárs, melyre bátran támaszkodhat mind fogyás, mind izomnövelés célzatával, de akkor is kitűnő választás, ha csupán alaposan szeretné átmozgatni elmerevedett tagjait.

 

A különböző, előre beállítható, testre szabható programoknak köszönhetően váltakozó intenzitású edzésmunkát is végezhet, annak megfelelően, hogy aktuálisan mely területeket kívánja megmozgatni és mindezt kardió vagy aerob módon. Utóbbi kettő között óriási az eltérés és komoly jelentőséggel bír, hogy végül melyikre voksol. Előbbi magas pulzusszámmal dolgozik, éppen ezért jócskán felpörgeti a szervezetet, nagy teherbírásra kényszerítve a szív- és érrendszert. A kalóriák ilyenkor szó szerint tömegével fogynak, ám a hirtelen igénybevétel miatt az izomrostokat is elkezdheti bontani a szervezet. Az aerob tevékenység ezzel szemben alig vált ki pulzusemelő hatást, kalóriában is kevesebbet követel a testtől, viszont ezzel együtt mégis serkenti az anyagcserét, izomlebontó következmények nélkül. Mindkét technikának megvannak tehát a maga előnyei és hátrányai, s igazán csak egyedi kívánalmaitól függ, hogy végül melyik variációra szavaz. Egy biztos, a szobabiciklivel bátran áldozhat bármelyik mozgásforma oltárán.

A mágnesfékes szobakerékpár nem a kopásáról híres!

Természetesen örökmozgó szerkezetek nincsenek, minden ami használva van, az idővel elvásik, elfárad. Ám léteznek határozottan ellenálló konstrukciók. Ebbe a kategóriába tartozik ez a típusú edzőgép is, mely mágneses rendszerének köszönhetően a minimálisra csökkentette az alkatrészek kopásának veszélyét, azaz a bicikli megvásárlását nyugodtan tekintheti hosszútávú, többszörösen megtérülő, egészség-bankos befektetésnek.