Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A szabadsúlyos kondigép sokoldalúsága verhetetlen!

A szabadsúlyos kondigép valódi Jolly Joker, már ami a testedzésre specializált eszközöket illeti.

 

Nem egy gyakorlatot végezhet el a segítségével, nem egyetlen funkcióval vagy beállítási opcióval rendelkezik, s éppen ezért a termekben nem véletlen az a nagyfokú népszerűség, amivel büszkélkedik. Az a tény, hogy millió képpen kivitelezhető általa egy-egy feladat, felbecsülhetetlen értékűvé varázsolja.

A súlyok pontosan úgy variálhatóak, ahogy azt az egyén és a helyzet megkívánja. Nem egy gyakorlat igényel komoly precizitást, kisebb tömegű tárcsák kíséretében, de természetesen komoly súlyok is emelhetőek, ha arra van szükség. A gép stabil, megingathatatlan közeget teremt a biztonságos testedzéshez és a balesetmentes gyakorlat-kivitelezéshez. Ez kétségtelenül felülmúlhatatlan pozitívum. A megvalósulásához nyilvánvalóan elengedhetetlen a rendeltetés szerinti használat. Ez az alap. A szabad súllyal operáló eszköz paraméterezhetősége valóban olyan sokoldalú, hogy garantáltan bárki felfedezheti azt a stratégiát, ami számára, céljainak és aktuális erőnléti állapotának megfelelő. Nem érdemes elfelejteni, hogy mindenkinek más tekinthető ideálisnak. Aki már évtizedek óta gyúr, annak a komolyabb megterhelés az, ami fejlődést hozhat, míg az alakformálás dzsungelében ifjú harcosként küzdő jelentkezőnek elegendő kihívást jelenthet a gyakorlatok helyes kivitelezése, plusz súly nélkül.

A szabadsúlyos kondigép az az eszköz, ami a terem szíve-lelke, pontosan azért, mert szinte bármilyen gyakorlatsor elvégzéséhez hozzájárulhat a maga megingathatatlan, stramm módján, ezzel is támogatva a testedzési célok mielőbbi elérését.

Tartalomhoz tartozó címkék: edzőpad edzőgép szabadsúlyos gép