Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tolódzkodó állvány sokoldalú edzőtárs

A tolódzkodó állvány az a kondicionáló gép, aminek a pozitív tulajdonságai számtalan formában kihasználhatóak. Nemcsak a tolódzkodás művészete sajátítható el a segítségével, hanem a húzódzkodás is, de a hasizomzat oldalirányú illetve préselt fejlesztése is könnyedén megoldható a közbenjárásával. 

Ezen gyakorlatok helyes végrehajtásához olyan környezet biztosítása szükséges, mely minden elemében biztonságos közeget teremt a sérülésmentes kivitelezéshez. Vagyis a gépre vonatkozó fizikai paraméterek prioritást élveznek, s itt korántsem csak a szélesség, magasság stb. adatairól van szó. Ezek amúgy is a terem adottságaihoz mérten jutnak főszerephez, tehát a rendelkezésre álló szabad tér függvénye, hogy mekkora géptest helyezhető el benne. Ám az egyéb jellemvonások prioritást élveznek. Például az állványzat anyaga, annak kialakítása, festésének milyensége stb. legalább annyira fontos, mint a maximális súlyhatár vagy éppen a munkafelületre legjellemzőbb tulajdonság. A kényelmes kialakítás vitathatatlanul lényeges, még akkor is, ha sokan vallják azt az egyébként nem helytálló nézetet, hogy a gyakorlatok közben nem a komfort számít. Nyilván, ez a terhelhetőség mértékének esetén igaz, de a gyakorlat sikerességéhez hozzájáruló közeg szintjén nem érvényes.

A tolódzkodó állvány stabilitása nélkülözhetetlen!

A stabilitás, strammság megkérdőjelezhetetlenül fontos, ahogy a mechanikai, fizikai hatásokkal szembeni ellenállóság is, a hosszú távú elégedett és biztonságos alkalmazás fényében. A masszív szerkezet, a színterezett állvány-részek, a kényelmes, kipárnázott fekvőfelület együttesen kiváló közeget teremtenek az eredményes, sikeres és izom-fullasztó edzésmunkához.

Tartalomhoz tartozó címkék: tolódzkodó állvány