Leírás és Paraméterek
EGG PRO
A magas minőségű fehérje optimális nélkülözhetetlen aminosav-összetétellel rendelkezik, az emberi szükségletekhez és a magas fokú emészthetőséghez. A legtöbb állati eredetű étkezési fehérje, ide értve a tojásfehérjét is, ilyen magas minőségű fehérjének tekinthető. A tojásfehérje protein az egyik azon legelőször népszerűvé vált és teljes fehérje-kiegészítők közül, amelyeket a testépítők nagy sikerrel alkalmaztak. Számos tudományos munkában használják, mint alapstandardot, amihez minden más fehérjét hasonlítanak.
Az egyik nagyszerű előnye az EGG PRO-nak, hogy nem tejfehérje, így például a laktóz-érzékenyek is fogyaszthatják.
Az étkezési fehérjék a nitrogén és a nélkülözhetetlen aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van a szövetnövekedéshez és –fenntartáshoz, így az EGG PRO hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.*
* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.
Adagolási javaslat
Keverjen össze 1 adag Egg Pro port (30 g – ¾ adagolókanál) 300 ml vízzel, tejjel vagy dzsússzal. Rázza össze erőteljesen és elsősorban edzés után fogyasszon egy adagot.
Allergén információ
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Ízek
csokoládéKiszerelés
930 g – 31 adag
Tápanyagtartalom
Kiszerelés: 930 g – 31 adag Egy adag: 30 g (¾ adagolókanál) |
||||||||
30 g- ¾ adagolókanál | RI%* | 100 g – ban | 30 g- ¾ adagolókanál | RI%* | 100 g – ban | |||
Energiatartalom | 399 kJ | 4.8% | 1327 kJ | Szénhidrát | 1.8 g | 0.7% | 6.0 g | |
95 kcal | 316 kcal | amelyből cukrok | 1.8 g | 2% | 6.0 g | |||
Zsír | 0 g | 0% | 0 g | Fehérje | 22 g | 44% | 73 g | |
amelyből telített zsírsavak | 0 g | 0% | 0 g | Só | 0.74 g | 12% | 2.5 g | |
Taurin | 50 mg | 167 mg | ||||||
*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal) |
ÖSSZETEVŐK