Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fitnesz prémium sportpadló - fekete

9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Beltéri, fitnesz gumiburkolat
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fitnesz sportpadlóKíváló hangszigetelő és ütéselnyelő és vízálló sportpadló!

 

Futópad alá 2 db sportpadló szükséges! 

A futópadok rendkívül nehéz gépek, amelyek nagy veszélyt jelenthetnek az alapfelületeknek mint a a int a fa és a laminált padlózat. A fitneszgépek tömeg súlyosbodik a padlózaton történő folyamatos mozogástól és vibrálásától. Helyezze ezt a gumi padlózatot a futópad alá annak érdekében, hogy megakadályozza a padló károsodását, a zaj csökkentését.

A gumiburkolat csúszásmentes és rugalmas aljzatot biztosít a fitnesz-, kondi- és tornatermekben is. Védi a sporteszközöket illetve a burkolatot a leeső súlyzók által keletkezett ütéstől és zajtól. A 15x1000x1000mm méretű gumilap egy tökéletes hő- és hangszigetelő meleg burkolat.

Csökkentett rezgés: 
A nehéz gépekből származó rezgések egy másik veszélyforrás az érzékeny padlóburkolatok számára. Ezek a lapok segítenek csökkenteni a rázkódás mértékét, amely eléri a padlót. A hullámokat egyenletesen elosztja a gumilap felülete, csökkentve annak hatását az alsó felületre nézve.

Környezetbarát anyag: 
Ezek a gumi padlózatok újrahasznosított gumiból, gumiabroncsból készülnek.  Vásároljon újrahasznosított termékeket, és ezzel segít a hulladék csökkentését és a a környezet védelmét.

 

A gumiburkolat könnyen kézi fűrésszel méretre szabható, szükség szerint le is ragasztható (beltérre nem szükséges, még fitneszteremben sem).

Karbantartása egyszerű, seprűvel vagy porszívóval takarítható. Ajánlott figyelembe venni, hogy vízáteresztő - ezért bő vízzel nem felmosható!

  • ütés és zajcsillapítás
  • rugalmas, sima felület
  • vízálló
  • csúszásmentes felület
  • könnyű méretre vághatóság
  • egyszerű telepíthetőség
  • egyszerű karbantartás
  • környezetbarát termék újrahasznosított anyagból

 

Méret 1m2 (1m x 1m)/ db
Vastagság 15 mm (1,5 cm)
Súly 14 kg/m2