Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minőségi gumírozott és króm súlytárcsák olcsón!

A biztonságos és tartalmas edzéshez manapság megfelelő felszerelésre és kiegészítőkre van szükség. A súlyemelők egyik leggyakrabban használt eszköze a súlytárcsa, melyeket rudakra lehet tetszés szerint feltenni fekvenyomáshoz, guggoláshoz és egyéb gyakorlatokhoz. 

Fontos azonban, hogy a legalapvetőbb eszközök, a súlytárcsák is minőségiek legyenek, hiszen ellenkező esetben az edzés se nem hatékony, se nem biztonságos. A Powersport-nál minőségi és hosszú távon is remekül használható gumírozott, valamint krómozott súlytárcsákat is biztosítunk különböző súlyokban, hogy Ön is megtalálja azt, ami edzéséhez szükséges.

Ha saját konditerme vagy edzőterme van és szeretné súlykínálatát bővíteni, akkor nálunk tökéletes helyen jár, hiszen termékeinkkel könnyedén megteheti ezt. Fontos a járólapok, a padló épségének biztosítása? Válassza gumírozott súlytárcsáinkat, melyeknél nem kell annyira aggódni az esetleges leejtéseknél, valamint a kezdők biztonsága is jobban biztosított.

Minden tárcsánk tökéletesen illeszkedik a szabvány rudakhoz, továbbá bizonyos lábazó gépekre és más szabadsúlyos gépekre is feltehetők termékeink a megfelelő gyakorlatok kivitelezése érdekében. Ha Ön is minőségi súlytárcsákat keres edzőtermébe, edzőprogramjához, akkor ismerje meg a Powersport termékeit még ma! Változatos súlyok, méretek és anyagok közül választhat weboldalunkon.

Vigye a következő szintre a súlyemelést termékeink által! Biztonságos, hatékony edzés minőségi kiegészítőknek köszönhetően a Powersport jóvoltából.