Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle kerékpár

Nordictrack
899.000 Ft (707.874 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
899.000 Ft (707.874 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle kerékpár

A NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle spin kerékpár kényelmet és intenzív edzést biztosít minden felhasználó számára. Innovatív kialakítás, 22" HD érintőképernyő és több mint 50 féle videós edzésprogram jellemzi. A mellékelt súlyzókkal a karjait és a vállát is edzésben tarthatja.

 

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.
Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében. Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon a NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle iFit felhasználóknak a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz. Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját az iFit kompatibilis NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

 

Kifordítható érintőképernyős kijelző
(22" HD TOUCH SCREEN)

Merüljön el a hatalmas a NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle 22"-os kifordítható, színes érintőképernyő által nyújtott élményekbe, amelyek sokféle interakciót és szórakozást kínálnak az edzés egyhangúsúgának elkerülése érdekében. Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára spin kerékpárjával, így figyelemmel kísérheti és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

AutoBreeze™ Workout ventilátor

NTEX02422_ventillator_1

Halk, akár a suttogás – A NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle beépített ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét vagy kívánság szerint manuálisan is beállítható. Ez a NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle innovatív technológiája segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítva az utat a sikerhez.

Dőlésszög: -10-0% és 0-20% 

NTEX02422_dolesszog_1_1

NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle lehetővé teszi, a valós kerékpározás élményéhez megtévesztésig hasonló érzetet. Tekerjel fel hegynek vagy szálguldjon le a lejtőn a a maximum 20%-os emelkedés vagy a -10% lejtés beállításnak köszönhetően.
NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle dőlés beállítása lehetővé teszi, hogy több kalóriát égessen és meghatározott izomcsoportokat dolgoztasson meg a gyorsabb eredmény elérése érdekében.

SPD és pedálszíjas is

NTEX02422_SPDCIPO_1

A pedál az erőátvitel a lábaddal kiadott teljesítmény és bicikli között, ezért fontos hogy milyen cipővel használod a NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle. Az S22i az SPD és pedálszíjas kivitelezést is biztosítja.

Kettős 2” hangszóró

NTEX02422_hangszorok_1

NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle beépített Premium 30W Audio Dual 2” / Bluetooth Headphone kompatibilis hangszórókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik kedvenc zenéinek hallgatását edzés közben.

Állítható ülés és kormány

NTEX02422_kormany_1

NordicTrack Commercial S22i Studio Cycle kerékpár vízszintesen és függőlegesen állítható, puha és ergonómikus üléssel rendelkezik. A kormány magassága is állítható a megfelelő intenzitású és kényelmes edzés érdekében.

 

Garancia: 3 év

Felhasználó maximális testsúlya 150 kg felett
Terhelésállítás Elektromos
Max. felhasználható testsúly 160 kg
Ellenállási szint 24
Kivitel - hajtás mód Spin bike
Fékrendszer Mágneses - elektromotoros
Lendkerék súly (kg) 13 kg
Ülés állítás Függőleges és vízszintes
Kormány állítás Függőleges
Dőlésszög nagysága 20 %
Programok több mint 50
Mp3/iPod bemenet Igen
Hangszórók Prémium 30 W-os audio kettős 2” hangszóró / Bluetooth fejhallgató kompatibilis
Ifit kompatilitás Integrált - regisztrációhoz kötött
Dualkit kompatilitás -
Összecsukhatóság Nem
Pedál kialakítás SPD pedál, pedálszíjjal
Jótálás (otthoni/hónap) 36
Markolat Lágy gumírozott
Hálózati tápellátás 220V
Kiemelt tulajdonság Állítható dőlésszög, erős acélkeret, ventilátor, triatlon kormány
Szállítókerekek Igen
A termék méretei (cm) 147 x 56 x 160 cm
Termék súlya (kg) 84
Csomagolt méret (cm) 130 x 36 x 84 cm
Csomagolt súly (kg) 91