Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Robust Premium Multi Smith erőkeret

Robust
749.900 Ft (590.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
749.900 Ft (590.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Robust Premium Multi Smith erőkeret

A Robust Premium Multi Smith erőkeret segítségével nem csak a test összes izomcsoportját erősíthetjük, hanem mindezt szabad súlyok felhasználása mellett is biztonságosan végezhetjük. A Multi Smith erőkeret erős acél vázán kialakított 16 pozícióban állítható csigák sok fajta speciális gyakorlat elvégzésére is lehetőséget nyújtanak.
Rengeteg gyakorlat végezhető már önmagában is a Multi Smith erőkereten, de egy állítható pad beszerzésével még több gyakorlat kivitelezésére nyílik lehetőség. A beépített Smith keret segítségével olyan fontos alapgyakorlatok is végezhetők mint, guggolás, fekvenyomás amelyhez a keret kialakításának köszönhetően edzőpartner jelenléte nélkül is biztonságosan lehet végezni a gyakorlatokat. Eltávolítható lábtámasz lehetővé teszi, hogy a felső pozícióban lévő csiga segítségével mellhez húzást vagy tarkóhoz húzást végezzen egy állítható pad segítségével.
Az erőkeret felső összekötő elemén megtalálható egy több fogáspozícióval rendelkező húzódzkodó állomás is. Súly – és rúdtartó elemek is megtalálhatók a kereten, így a lehető legpraktikusabban lehetséges tárolni az edzéshez szükséges kiegészítőket.

 

Garancia: 3 év

Felhasználási környezet Otthoni és félprofesszionális zárt közösségi felhasználásra
Kivitel 51mm belső átmérőjű súlytárcsákkal használható
Maximális terhelhetőség 250 kg
Méret 196 cm x 170 cm x 221 cm
Méret csomagolva 230 cm x 90 cm x 58 cm
Nettó súly 198 kg
Bruttó súly 220 kg