Leírás és Paraméterek
Amellett, hogy gazdag fehérjeforrás, a Chlorella az egyik legjobb teljes értékű fehérjeforrás (60%), nagyon jó minőségű, 90%-os arányban asszimilálható, míg a húsfehérje (18-30%) 30% arányban asszimilálható.
Tartalmazza az összes B-vitamint, C-vitamint és E-vitamint és a főbb ásványi-anyagokat olyan mennyiségben, mint az étrend-kiegészítők.
Olyan aminosavak, proteinek és vitaminok esszenciája, amelyek kitűnően kiegészítik az egyoldalúan táplálkozó emberek étrendjét.
Vegetáriánusok aminosavak pótlására jól beilleszthetik étrendjükbe.
A törött sejtfalú Chlorella, a szervezet által könnyebben emészthető és asszimilálódó termék.
Stimulálja az immunrendszert, javítja a belek működését, védi a sejteket a szabad gyökökkel szemben, és támogatja a szervezet detoxikációját. Pozitívan hat a sejtregenerálódásra, valamint a sebek gyógyulási folyamataira, erősíti továbbá a stresszel szembeni ellenálló-képességet és tompítja a testszagokat.