Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tárcsasúlyos kondigép az otthona kényelmében

Nem bír fölös energiáival? Vezesse le valamilyen edzésformával! Az edzőtermek állandó kelléke a tárcsasúlyos kondigép. 

 

Ezek azok a gépek, melyeknél állandó jellegű várakozás alakul ki a feladatvégzések közben és soha senki nem teszi a helyére a súlyokat, ami sokszor konfliktusokat eredményez és növeli a balesetveszély kockázatát. Ez állandó jellegű probléma, annak ellenére, hogy a házirend is felhívja a figyelmet az eszközök helyes használatára. Ezenkívül több alkalommal olvashattunk már írásokat, ahol foglalkoztak a konditermi etikett szabályainak feldolgozásával, így több cikkben találunk erre példákat.

Ha ettől nyugodtabban szeretne formába lendülni, akár saját megszokott otthoni környezetében, de fontosnak tartja a súlyzós edzéseket, akkor érdemes megismerkednie a multifunkcionális tárcsasúlyos kondigép minden előnyével és az általa kínált lehetőségekkel. A leggyakrabban fellelhető típus a Solid Xp nevet viselő komplex tárcsasúlyos kondigép, mely használata közben saját lakóhelyünk kényelmét élvezhetjük. Nem kell sorban állni, nem kell másokhoz alkalmazkodni és az időhiány sem jelent gondot, használata komfortos valamint teljesen biztonságos. A tárcsasúlyos kondigép előnye, hogy többféle izomcsoportot is erősíthetünk vele egyszerre és nem kell gépekre várni a termekben, emellett akár egyszerre két ember is dolgozhat az eszközön, így a páros edzés is megvalósítható általa. A legfontosabb, hogy két éves jótállási garancia áll rendelkezésére annak, aki megvásárolja az eszközt. 

Egy dolog viszont biztos, ha egyszer kipróbálja, többet nem akar majd a tárcsasúlyos kondigép közelébe sem menni az edzőtermekben, mivel otthon sokkal jobb.

Tartalomhoz tartozó címkék: kondigép kondigép webáruház